Workshops

Nyföddworkshop
lördag 27/1 2024
 

Har du ett brinnande intresse för fotografering och bebisar, men vet inte riktigt hur du ska börja för att genomföra en nyföddfotografering. Vill du lära dig nya sätt att wrappa, ett smidigt arbetsflöde med flera olika poser och utveckla din redigering? Då är det här kursen för dig!

Det här får du:

En heldag i min studio i Tyresö i en liten grupp av likasinnade fotografer som också brinner för nyföddfotografering. När vi har en mindre grupp under workshopen så kommer det finnas gott om tid för att lära sig allt och utrymme för att ställa alla frågor du kan tänka dig samt personlig guidning vid fotograferingen.
Under dagen fotar vi 1-2 bebisar med både dagsljus och även med studioljus.
Vi går igenom grundpelare för ett bra arbetsflöde inom nyföddfotografering allt från mottagande av kund, en smidig fotografering samt leverans av bilder.

Kursen innefattar bland annat:

Posering av nyfödda med säkerhet i fokus. Både på beanbag och i rekvisita

Verktyg för att utveckla ditt arbetsflöde vid fotografering 

Wrapping

Ljussättning och vinklar

Bearbetning och redigering av bilder från kamera till print – skapa minnen till dina kunder som håller i generationer

Lunch och fika

Prisinformation

Workshop i nyföddfotografering lördagen den 27/1 2024
Heldagskurs inklusive lunch och fika, 8 timmar i studio med både dagsljus och studioljus: 5500kr / person inkl moms

Priserna gäller för genomförande av kurs vid ovanstående datum, bokning sker via mail till info@photobyjenny.se

Möjlighet till delbetalning av kursavgift finns, kontakta mig för mer info. Vid bokning skickas en faktura ut på 1000kr (inkl moms) för att garantera din plats, betalningen ska ske inom 10 dagar från faktureringsdatum och avgiften återbetalas ej, men det går bra att sälja sin plats till annan deltagare. Slutbetalning sker via faktura senast 14 dagar före inbokat kursdatum.

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta mig, du når mig på mail: info@photobyjenny.se eller telefon: 0736420930