Gravidfotografering

Gravidfoto

Om det är nån gång i livet man ska tillåta sig själv att stå framför kameran så är det väl ändå när man är gravid. Dels för att det är kul för barnen och andra i familjen att få se tillbaka på tiden då ert lilla hjärta låg i magen. Men kanske allra mest för att det är en så kort period av livet som påverkar och förändrar allt du kan tänka dig. 

Just nu kanske det inte känns så viktigt – men om fem eller kanske tio år, när din lilla bebis börjar bli stor, då är det häftigt att kunna se tillbaka på bilder och minnas tiden som var. 

Dessutom kan du passa på att unna dig lite styling inför fotograferingen, så att du får känna dig lite extra fin under den tiden som du kanske inte riktigt känner igen dig i din nya kropp. 

Jag fotar både utomhus och i min studio, som ligger i Tyresö. Det är du själv som väljer vilken typ av bilder du vill ha. Självklart kan blivande storasyskon och din partner vara med på bild, hellre att ni är ett helt gäng som kommer till studion än att ni ångrar er när det är försent.

Priset för en gravidfotografering är 1200kr. I det priset ingår tiden för fotografering i studio eller utomhus med lån av klänningar eller annan rekvisita som önskas vid fotograferingen. Bilderna från sessionen köper man sedan separat, vid bildvisningen som vi bokar in efter genomförd fotografering.

Jag brukar rekommendera att boka in gravidfotograferingen när du är mellan vecka 30-36, då har magen hunnit bli lagom stor och det finns fortfarande lite ork att genomföra en fotografering. Har du gått längre tid så hör av dig så fort som möjligt så att vi kan hitta en tid snabbt för att få föreviga magen.

I studion finns det klänningar, kjolar och tyger som passar perfekt för fotografering. Vill du ha dina egna kläder eller vara helt utan kläder så går det självklart alldeles utmärkt.

Vill du boka en fotografering eller ha lite mer information?
Skicka ett mail till: info@photobyjenny.se
Eller skicka ett meddelande direkt till mig här:

Bokningsförfrågan gravid