Cake Smash

Cake smash

Tiden går ju otroligt fort det första året, så himla mycket som händer och jag har många gånger hört mig själv säga ”stoppa tiden”!

En fotografering med din lilla älskling är ju verkligen ett sätt att stoppa tiden, fånga de där härliga minerna och roliga uttrycken som bara ditt lilla hjärta gör och föreviga det med bilder.

Cake Smash fotografering – en fotosession då vi inte bara tar ”vanliga” porträttbilder utan även har ett litet tårtkalas med en alldeles egen tårta – och dessutom avslutar vi med ett bad för de som tycker om att bada. Under en Cake Smash hinner vi med att fånga klassiska porträtt och tokiga bilder på när er lilla skatt äter tårta (kanske för första gången?) och det brukar bli många skratt när man får plaska runt i badet som avslutning. 

Priset för fotograferingen är 1700 kr och då ingår ca 1,5 timmes fotografering med ombyten, rekvisita, tårta & dekorationer samt en privat bildvisning då man kommer tillbaka till studion för att beställa de bilder man tycker allra bäst om. 

Vill du boka en fotografering eller ha lite mer information?
Skicka ett mail till: info@photobyjenny.se
Eller skicka ett meddelande direkt till mig här:

Bokningsförfrågan cake smash