Nyföddfotografering, Tyresö

Nyfödd bebis vilande i pappas händer

Den här nyföddfotograferingen gick i en mjuk färgskala främst i grått och vitt. Vi avslutade också med några mer kontrastrika bilder med mörk bakgrund. Jag älskar när bilderna får gå ton i ton med flera olika texturer, som här med det gråa. Bland min rekvisita finns det alltid gott om olika färger på tyger och korgar, skålar och annan rolig fotorekvisita att välja mellan.

När bebisen ligger mysigt inbäddad så passar vi på att ta fina närbilder på ansiktet, fötter, händerna och fingrarna som är så smått och nytt i den stora världen. Det händer så mycket på så kort tid så det är som en liten skatt att få ha de bilderna att titta tillbaka till när er lilla växer upp.

Och tänk så gosigt med en sån här fin syskonbild på väggen där hemma!

Nyfödd bebis fotograferad i studio, liggandes på mörk bakgrund
Nyfödd bebis i familjens händer
Nyfödd bebis omfamnad av familjens händer

Nyföddfotograf med studio i Tyresö. Erbjuder nyföddfotografering, gravidfotografering, cake smash fotografering, porträttfotografering, studiofotografering, familjefotografering, syskonfotografering. Även fine art porträtt, stylade sessioner och porträtt för företag. Drop in för körkortsfotografering.

Tio års erfarenhet av att fota nyfödda bebisar, gravida, bebisar, barn och familj. Studiofotografering och utomhusfotografering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *