Fine Art – stylade fotograferingar

Det är vanligt att man går till fotografen med sina barn när de är små, och det är lätt att glömma bort att stanna tiden även när barnen är lite större.

De här stylade sessionerna passar perfekt för barn från 6 år och det passar alldeles utmärkt att ta porträtt på hela familjen och syskon i samband med en stylad session. Fine art-fotografering, eller stylade fotograferingar är en porträttsession med lugnare tempo där vi skapar tidlösa stylade porträtt.

Det är en mer konstnärlig typ av fotografering där fokus är att skapa vackra och tidlösa porträtt på ditt barn utan att de måste känna sig tvingade till att skratta eller göra sig till framför kameran. De får en stund att bara vara sig själva. 

Jag själv är helt såld på den här typen av bilder som man kan fånga under en fine art fotografering, för det är så spännande att få låta barnen vara lugna och stilla en stund. Bara få se in i deras ögon och möta den starka unga person som finns därinne. Jag skapar bilderna tillsammans med era barn under en pratstund då jag får lyssna på deras funderingar och vad det är som gör att de känner sig stolta och starka och det är så jag får chans att fånga de vackraste uttrycken. Lugn och glädje på samma gång skapar magiska bilder!

Barnen stylas i 2-3 olika stylingar som vi antingen planerar i förväg eller bestämmer på plats.

Det finns en hel garderob med kläder och rekvisita som passar både för ett färgstarkt hem och även i mer neutrala färger och vi anpassar givetvis stylingen efter era önskemål.

En stylad porträttsession kostar 1700:- och ni köper sedan bilderna separat på er bildvisning som man bokar in efter fotograferingen.

Vill du boka en fotografering eller ha lite mer information?
Skicka ett mail till: info@photobyjenny.se
Eller skicka ett meddelande direkt till mig här:

Bokningsförfrågan fine art